Treeniajat

Tutustu ensin COVID-19 materiaaliimme (navigointipalkin "KORONA").

Syyskausi 2021 treenataan seuraavan sali/ryhmäjaon mukaan:


Ryhmät on toistaiseksi jaettu käytännössä neljään: alkeet, keltaiset ja oranssit, vihreät ja siniset, sekä ylemmät (ruskeat ja mustat). Vapaavuorot on tarkoitettu omatoimiseen harjoitteluun paikalla olevan ohjaajan tukemana. Halukkaille ohjeistataan vuorojen käytöstä erikseen - kysy mahdollisuudesta lisää treeneissä.

Kaikki treenaaminen suositellaan tehtäväksi kasvomaskin kanssa, mutta tätä ei edellytetä (esim. hengenahdistus tai muut terveydelliset syyt). Ohjaajat käyttävät kasvomaskia.

Harjoittelu on nykyohjeistuksen (annettu loppukeväästä ja saattaa muuttua vielä syyskauden alkua kohden mentäessä) mukaan toteutettava siten, että harrastajien väliin voidaan taata 2 metrin välit. Lisäksi ryhmien ei tule kohdata toisiaan, minkä vuoksi harjoitusryhmien välillä ei sovi siirtyä edestakaisin. ON MYÖS ERITYISEN TÄRKEÄÄ noudattaa omaa treeniaikaa tarkasti. Oman vuoron alkua ei pidä tulla saliin odottamaan huomattavan etuajassa, vaan odotus tapahtuu ulkona (noudata turvaväliä myös ulkona!). Sisään tullaan n.5 minuuttia ennen oman vuoron alkua; aikaisemmin vain sensein tullessa noutamaan ulkoa. Sateella on siis syytä varautua asianmukaisin varustein. Myös tähän ohjeistukseen voi tulla muutoksia lyhyellä varoajalla.

Ryhmän vaihtaminen tässä esitetystä poiketen on mahdollista jos harjoitusajat eivät sovi. Ota tarvittaessa yhteyttä pääopettajaan.
Saman perheen eri vyöarvolla olevat harrastajat, jotka haluavat kuitenkin treenata yhdessä, tulee neuvotella asiasta pääopettajan kanssa.

Ohjeet kunkin koulun liikuntasalin löytämiseksi löytyvät YHTEYSTIEDOT sivulta.  

Ryhmät OVAT POIKKEUKSELLISESTI SULJETTUJA, eli treenaaminen on sallittua VAIN ITSELLE OSOITETUSSA RYHMÄSSÄ!
Tästä saa poiketa vain sensein kirjallisella luvalla. Näin voimme varmistaa ryhmäjaon noudattavan vallitsevaa viranomaisohjeistusta. Harjoituksia ei voi tulla seuraamaan muut, kuin ko. harjoitusryhmän jäsenet - vain terveenä. Jos et voi treenata esim. murtuman tai muun tapaturman vuoksi, voit tulla seuraamaan harjoituksia jos sinulla ei ole mitään tartuntatautien oireita (yskä, nuha, kuume, heikotus, pahoinvointi, päänsärky...).

HUOM! poikkeukset normaaleihin salivuoroihin löytyvät KALENTERISTA.