Alkeiskurssit

JUURI NYT: kevät 2019

Kevään alkeiskurssille on varattu 30 paikkaa, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Harjoitusajat alkeiskurssilla ovat tiistaisin 17.30-18.30 ja lauantaisin 12-13.

Alkeiskurssi-info

Aloitamme uuden alkeiskurssin aina koulujen lukukausien mukana. Kurssin kesto on aina vähän yli kolme kuukautta (syyskuun alku - joulukuun puoliväli / tammikuun alku - toukokuun alku) ja noudattaa koulujen lomarytmiä, esim. syys- ja hiihtolomien osalta. Treenikertoja on viikossa kaksi, ja on suositeltavaa osallistua molempiin harjoituksiin. Kerran viikossa kyllä riittää jos harjoittelua jatketaan myös kotona. Alkeiskurssin tunnin perään (tai ennen) on aina värivöiden harjoitukset, joita saa vapaasti jäädä (tai tulla) seuraamaan. Huomaat, että sisältö on alkeiskurssia huomattavasti monipuolisempaa itsepuolustustaitojen harjoittelua.
Kurssilla treenataan yhtenä ryhmänä, lapset ja aikuiset samassa porukassa. Alaikäsuosituksena voidaan pitää 7-8 vuoden ikää, mutta opettajamme ovat menestyksekkäästi luotsanneet karaten tielle myös 5-vuotiaita. Rajaavana tekijänä on lapsen motorisen kehityksen aste: jos vasemman käden osaa nostaa ylös samalla kuin ojentaa oikean käden eteen, on osallistuminen mahdollista.

Jos olet kiinnostunut aloittamaan liikunnallisen harrastuksen, josta on hyötyä niin keholle ja mielelle kuin tiukanpaikan tullen myös turvallisuudellesi, ota yhteyttä.

Hinnat

Alkeiskurssi itsessään on maksuton. Kurssin loppuhuipennuksena toimiva "valmistujaistilaisuus" eli vyökoe (ja siihen liittyvä karatepassin hankinta) kuitenkin on maksullinen, ja siten vapaaehtoinen, eikä se ole edellytys seurassa harrastamisen jatkamiseksi. Kiinteinä mahdollisina kustannuksina ovat siis karatepassin hankinta (jos sellaista ei jo ole) 25e ja vyökoemaksu 25e, sekä karatepuvun hankinta (suosittelemme etusivun mainostajia!). Aikanaan vastaan tulee mahdollisesti myös keltaisen vyön hankinta (n.10e).
Tavoitteenamme on pitää harrastus maksuttomana, tai vähintäänkin edullisena, erityisesti lapsille ja nuorille.